banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Gaziantep'te kurban kesim ve satış yerleri belirlendi

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, ilçe genelinde 7 noktada kurbanlık hayvan satış yeri, 12 noktada ise kurban kesim noktası belirledi.

Satıcı ve alıcıların temiz bir ortamda kurbanlık alışverişini yapması için kurbanlık hayvan satış noktalarını temizleyen ekipler, satış süreci boyunca da denetim yaparak alanların temiz kalmasını sağlayacak.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Kurbanlık hayvan satış ve kurban kesim alanlarımız belirlenmiş durumda. Öncelikle kurban satış alanları ve çevresini temizleyerek, kullanım için hazır hale getirdik.” dedi.

Bu yılki kurban satış noktalarının yerini de açıklayan Tahmazoğlu, “Atatürk Lisesi bitişiğinde bulunan Köylü Garajı, Bozoklar Mahallesi 1 Nolu Sanayi Caddesi Mehmet Küçükparmak İlköğretim Okulu arkası, Kahvelipınar Mahallesi Özdemir Caddesi ile 77 nolu caddenin kesiştiği boş alan, Kolejtepe Mahallesi, İnönü Caddesi, Keleşhoca Mağarası içi, İstiklal Mahallesi, 140 nolu cadde ile 150 nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz Semt Pazarı yanındaki boş alan ve Karataş Mahallesi 418 nolu caddedeki petrol istasyonu yanı olarak belirlendi.” ifadelerini kullandı.

Tahmazoğlu, Kurban Bayramı öncesi ve bayram günü Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mesai saati gözetmeksizin işleri başında olacağını da sözlerine ekledi.    (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.