banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç aileleri sevindirdi

Gaziantep Umut Der, Rehber TV’de her Salı günü yayınlanan Umut Kervanı isimli yardım programında mağduriyetleri ekranlara getirilen fakir ve muhtaç ailelere yapılan bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Yaptıkları ayni ve nakdi yardımlar ile ilgili İlke Haber Ajansına (İLKHA) bilgi veren Gaziantep Umut Der Sekreteri Nihat Bakşi, Umut Kervanı programı vesilesiyle kendilerine ulaşan nakdi yardımları fakir ailelere dağıttıklarını söyledi.

Bakşi, “Rehber TV Umut Kervanı Programı vesilesi ile hayırseverlerin göndermiş olduğu yardımları Gaziantep Umut-Der olarak, muhtaç ailemize ulaştırdık. Allah, bağışta bulunan hayırseverlerimizden ve muhtaçlara ulaşmamıza vesile olan Rehber TV ailesine ve programda emeği geçenlerden razı olsun. Gerek ayni yardımlarımız ile olsun gerek nakdi yardımlarımız ile olsun bu muhtaç aileleri sevindirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Muhtaç aile ise kendilerine düzenli olarak Gaziantep Umut Der tarafından yardımda bulunulduğunu belirterek, yapılan bağışlardan dolayı hayır sahiplerine ve hayra vesile olanlara teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit -İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.