banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Flaş Haber! Urfa'da Hastane Başhekimleri Değişti

– Şanlıurfa hastanelerinde sabah saatlerinde şok bir atama yapıldı.

Geçen ay İl Sağlık Müdürlüğü’ne Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapan Op.Dr.Himmet Durgut’u getiren Sağlık Bakanlığı sabah saatlerinde hastanelerde de yeni bir atama gerçekleştirdi. Yapılan atamalar sonucunda Urfa’da sağlık şeması baştan aşağı değişmiş oldu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Dr.Faruk Günak, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yılmaz Gerger, Şanlıurfa Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Yaşar Şimşek ve Halil Beyazkendir’ e yeni görevler verildi. Üç başarılı isim bundan böyle Sağlık Müdürlüğü’ne “başkan” sıfatıyla görev yapacak.

İKİ HASTANE DE BAŞHEKİM DEĞİŞTİ

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalar bu 3 isimle de sınırlı kalmadı. Şanlıurfa Balıklıgöl Hastanesi ve Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi başhekimlerinde de değişim yaşandı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde Başhekim Şahin Yaztürk’ün yerine Ahmet Mehmet Doblan başhekim, Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Ömer Ufuk Yetkin başhekim oldu.
(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol 6 yıl önce

Balıklıgöl hastanesi için hayırlı olmuştur,