banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Fizik tedavi merkezi kapatıldı

          Balıklı göl devlet hastanesine bağlı ‘Fizik Tedavi ve rehabilitasyon merkezi kapatıldı.

    Tedavi Merkezini ilk olarak Başhekimliği döneminde açtıran ve daha sonra görevden alınan Opr. DR. İzzet Korkmaz’dan sonra göreve gelen Başhekim Şahin Yaztürk tarafından kapatılmıştı.

    Mahkeme kararıyla Balıklıgöl devlet hastanesi başhekimliğine geri dönen Opr. Dr İzzet Korkmaz; göreve başlar başlamaz kapatılan Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini tekrar açtırmıştı.

    Daha sonra 12 Haziran milletvekili seçimlerine katılmak için başhekimlik görevinden istifa eden İzzet Korkmaz’ın aday adaylık süreci beklenilmeden yerine atanan Şahin Yaztürk; ihale süresi dolmuş bahanesiyle Şanlıurfa ipekyol üzerinde bulunan Balıklı göl devlet hastanesine bağlı Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini yeniden kapattı.

     Dün (06.07.2011) resmen kapısına kilit vurulan Fizik tedavi merkezinde çalışan yaklaşık 25–30 elemanın durumu ise meçhul!

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.