banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Feci kazadan kurtulan yaralıları ziyaret

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaralıları ziyaret eden Vali Vekili Seçilmiş, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ve Başhekim Abdülkadir Yetişgin’den yaralılar ve kazada vefat edenler hakkında bilgi aldı. Yetkililerden 6 kişinin vefat ettiğini ve 2’si ağır olmak üzere 15 kişinin yaralandığı bilgisini alan Vali Vekili Seçilmiş, kazada vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

On Suriye uyruklu ve beş Türk vatandaşı olan yaralılardan 6’sı Bozova Devlet Hastanesi, 4’ü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 3’ü Balıklıgöl Devlet Hastanesi, 2’si Harran Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayatını kaybedenlerin üçünün de Suriye uyruklu olduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.