banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Fakıbaba Görev Yaptığı Hastanede Bakın ne Dedi-VİDEO
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.
“Belediye Başkanı” olmadan önce uzun yıllar boyunca “Başhekimlik” görevi yaptığı hastanede asla unutamayacağı birçok anısının yer aldığını belirten Fakıbaba, “Hastaları birer birer ziyaret edip onlara karanfil dağıtmaktan çok mutluyum. Bu hastanenin yer köşesinde ayrı bir anımız var. Ancak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin başhekimi ve personelini tebrik ediyorum. Hastane oldukça temiz. Personelleri güleryüzlü. Göreve geldiğim günden bu yana rutin olarak gerçekleştirmeyi planladığımız ziyaretin birisini yapıyoruz. Odalarda, koridorlarda ve bahçede karşılaştığımız hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edip onlara geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.
Başkan Fakıbaba’yı bir anda karşılarında görünce şaşıran hasta, hasta yakınları ve çalışanlar, hem çiçek için hem de ziyaret etmelerinden dolayı Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
Hastanede bulunan bütün odaları gezerek hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Fakıbaba, hastalara karanfil dağıttı.


Fakıbaba HAstalara karanfil dağıttı ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.