banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

EYYÜBİYE BELEDİYESİ'NDEN MOBİL SAĞLIK TARAMASI

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik personeli sağlık taramasından geçirilerek sağlık sorunuyla karşılaşılan işçilerin hastaneye sevki gerçekleştiriliyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilen mobil sağlık taramasının, her yıl periyodik olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan 412 personelin sağlık taraması mobil sağlık ekibi ile yapılıp aynı zamanda işçilere mesleki eğitim ve iş sağlığı eğitimi de verilerek personeli bilinçlendirme hassasiyeti ön planda tutuluyor. Mobil sağlık taramasından geçen personelin önce akciğer filmi çekildi. Daha sonra solunum testine tabi tutulan personelin son olarak kan tahlili yapıldı. Yapılan tahliller sonrası herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşan işçilerin tedavilerinin yapılması için hastaneye sevk edildikleri belirtti.

Yapılan sağlık taramasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bu sağlık taramalarının periyodik olarak devam edeceğini söyledi. Başkan Ekinci, " Gerek temizlik personelimiz olsun gerekse de diğer personellerimiz için bu tarz sağlık taramalarını periyodik olarak sürdüreceğiz. Yeni Eyyübiye'nin inşasında daha dinamik ve sağlıklı b,ir ekiple yapacaklarımızı kısa süre içerisinde hayata geçirme adına önemli olaylardır bunlar. Bugün de 412 personellerimizin tüm sağlık taramaları yapıldı. Akciğer filmleri, solunum testi, kan tahlilinin hepsini mobil servisle yapıyoruz. Yılda bir defa olmak şartı ile tüm işçilerimizin sağlık taramasını yapıyoruz. Aynı zamanda mesleki ve iş güvenliği eğitimi ile işçilerimizi bilinçlendirme çalışmalarını ön planda tutuyoruz.’’ Dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.