banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eyyübiye Belediyesi ilaç dağıtacak VİDEO

 Teslim alınan ilaçların bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını vurgulayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Rabbim bizleri her zaman hayra vesile olan kullarından eylesin." dedi.

Kızılay'a ait ilaç toplama merkezinde düzenlenen teslim törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, derman baba olarak bilinen Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Eczacı Neşet Uçkan ile Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç ve bazı Birim Müdürleri katıldı. Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever Neşet Uçkan tarafından toplanan ilaçlar Eyyübiye ilçe sınırları içerisindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç tarafından Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teslim edildi.

İlaç teslim töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe sınırları içerisinde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ilaçları teslim aldıklarını söyledi. Başkan Ekinci,"Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesine teşekkür etmek istiyorum, hayırlara devam ediyorlar. Halktan toplanan ilaçlar çocuk mamaları ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Bugün de 300 bin TL değerindeki ilaçları Eyyubiye Belediyesi aracılığı ile muhtaç olan insanlarımıza ulaştıracağız. Tabi bu ilaçları ulaştırırken Halk Sağlığı Müdürlüğü ile irtibatlı bir şekilde bunların son kullanma tarihleri de göz önüne alınacak şekilde onların da onayından geçtikten sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Burada ben hassaten Neşet Uçkan ağabeyimize teşekkür etmek istiyorum, yıllardır bunu kendine meslek edinmiş ve çok büyük hayırlara vesile olmuş. Rabbim bu tarz insanların sayısını arttırsın, bizleri her zaman hayra vesile olan kullarından eylesin.” Dedi.

İlaç teslim töreninde konuşan hayırsever Neşet Uçkan ise şu ifadeleri kullandı: "Burada bulunan yaklaşık olarak 300 bine yakın kullanılmamış ve hiç açılmamış ilaçları, Çocuk mamalarını, serumlar, antibiyotikler, tıbbi cihazların hepsi içersinde olan kutuları Suriyeli, yardıma muhtaç ailelere gönderiyoruz. Bu ilaçları vatandaşlarımız getiriyor. "

Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç da yapılan 300 bin liralık ilaç yardımı ile ilgili şunları söyledi: “Her zaman olduğu gibi kurumsal anlamda Kızılay olarak tüm kurumlarımızın yanındayız. Buğun yönetim kurulu üyemiz Neşet beyin katkıları ve gayretleri ile toplamış olduğu ilaçları Eyyubiye Belediyemize teslim ettik. Teslim edilen ilaçlar da bölgenin durumu göz önüne alınarak ihtiyaç sahiplerine Eyyübiye Belediyesi tarafından dağıtılacaktır. İnşallah bu yardımlarımız devam edecektir. "

Yapılan konuşmaların ardından kullanılmamış çocuk mamaları, serumlar, antibiyotikler, ağrı kesiciler ve tıbbi cihazlardan oluşan koliler Eyyubiye Belediyesine ait kamyonetlere yüklendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.