banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Evini lağım suyu basan vatandaş mağdur olduğunu söyledi

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi’nde oturan Mustafa Bucak, evini 3-4 defa lağım suyu bastığını, belediyeyi aradığı zaman ertesi gün gelip sadece su ile temizlik yapılıp gidildiğini söyledi.

Yaşadığı sorunu aşmak için kendi imkânlarıyla 2 adet kepçe getiren Bucak, “Şimdi ben kendi imkânlarımla bu sorunu aşmak için 2 kepçe tuttum, bu da dünyanın parasıdır. Onuncu aydan beri kanalizasyon için belediye arıyorum, geleceğiz diyorlar. Bir vidanjör ile gelip su basıyorlar. Ama giderler hepsi tıkalı olduğu için bir faydası olmuyor.” dedi.

Evini 4 defa lağım suyu bastığını söyleyen Bucak, “Çocuklarım rahatsızlandı, hastalandı ben de rahatsızlandım. Hepimiz rahatsızlandık bu olayda. Bir vatandaşın evini lağım suyu basarsa kim temizleyecek, buraya bakmıyorlar. Lağım borularını temizlesinler. Kullandıkları yer altı boruları yetersiz. Hem içme suyu hem de lağım suyunun boruları yetersiz.” diye konuştu.

Bucak ayrıca içme sularının da yetersiz geldiğini belirterek, “Bizim içme suyumuz da yok. Büyük bir arıza var, geleceğiz diyorlar fakat gelmiyorlar. Muslukları açtığımızda bulanık su geliyor.” dedi. (İLKHA )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.