banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Eski OSM Hastanesi  Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi oluyor

RHA-Günün Haberi – FETÖ terör örgütüne hizmet eden ve hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kayyum atanan, daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binası olarak faaliyet göstermeye başlayan Eski OSM Hastanesi’nin vasfı değişiyor.

FAKIBABA KENTTEKİ HASTANE SIKINTISINA DEĞİNDİ

Eski OSM Hastanesi ve şimdi ki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binası ile ilgili sevindirici bir haberde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’dan geldi. Önceki gün taziye ziyaretleri için kente gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba özel bir otelde TÜMSİAD üyeleri ile bir araya geldi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Bakan Fakıbaba, kentteki hastane sıkıntısına da değindi.

Fakıbaba, Eski OSM Hastanesi’nin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olacağını ifade etti. Öte yandan Fakıbaba kentte ihtiyaç haline gelen AMATEM içinde harekete geçeceklerinin sinyallerini verdi.

Anahtar Kelimeler:
Osm Hastanesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.