banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Engellilerden Başkehim Korkmaz a ziyaret

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği(ŞUZERİD), bugün Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Zihinsel Engellilerin yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başhekim Korkmaz; “Zihinsel engelli çocuklar bizim çocuklarımız ve toplum olarak onlara karşı sorumluluğumuz var ve herkesin ellinden geleni esirgemeden duyarlılık göstermesi lazım” dedi. Engellerin galoş üretiminden duyduğu memnuniyeti belirten Başhekim Korkmaz; “Kurum olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Ayrıca, gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretten dolayı başta, Başkan Bedih Satoğlu ve buraya gelen engelli kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 Zihinsel engelli kardeşlerimizin böyle güzel bir çalışma içersinde olduklarını gördüğüm zaman, onlar adına daha çok sevindiğini de belirtti…

 

Zihinsel Engelli çocukların Galoş Üretim Kursu gördüğü Ulubatlı Mahallesindeki atölyesinde üretmiş oldukları galoşları Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine getiren ve burada Başhekim Korkmaz’a teslim eden, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, 

 

Engellilerle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında Başhekim Korkmaz’a bilgiler verdi… Başhekim’e ayrıca teşekkür eden Satoğlu, atölyelerinde yürüttükleri galoş üretim kursundan 17 engelli gencin faydalandığını aktardı.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.