banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eğilmez’den Eczacılar Odasına tebrik ziyareti

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ile birlikte İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Fatih Yıldız, STK Komisyonu Başkanı Metin Çadırcı, Erdal Ural, M. Bakır Görgün ve Gürkan Bilurcu ile birlikte 27. Bölge Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Mahmut Dolap’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

 

AK Partinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 27. Bölge Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Mahmut Dolap; “AK Parti heyetine çok teşekkür ediyoruz. SGK ile çalıştıklarını ve yaşanan bazı sorunları paylaştıklarını” ifade etti.

 

Tebrik ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yeni seçilen Başkan Mahmut Dolap’ı tebrik ediyoruz. Eczacılara ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Eczacıların sorunları gündeme geldi. Sorunların çözümünün takibinde olacağız. Tekrardan hayırlı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.