banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

E-Reçete Uygulamasında sorun çıkarsa

Ancak hayata geçirilen e-reçete uygulamasıyla ilgili her hangi bir sıkıntı yaşanması halinde erecete@sanliurfasgk.gov.tr posta adresine her türlü sorun iletilebilir.

SGK'nın; üretiminden hastanın kullanımına kadar süren ilaç sirkülasyonunu takip edeceği MEDULA Eczane Provizyon Sistemi'ndeki alt yapı eksikliklerinden kaynaklanan kesintiler sebebiyle daha önce kısmen ertelediği uygulama, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da hayata geçirildi.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Kara, e-reçete uygulamasının Şanlıurfa’da başladığını belirterek, ''Tüm kentlerde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bugünden itibaren reçeteleri elektronik ortamda yazma dönemi başladı. Hayata geçirilen e-reçete uygulamasıyla ilgili her hangi bir sıkıntı yaşanması halinde erecete@sanliurfasgk.gov.tr, posta adresine her türlü sorun iletilmelidir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.