banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Dünyaca ünlü paraşütçü Eshab-ı Kehf'te uçtu

Bolivya'daki İsa ve Moğolistan'daki Cengiz Han heykellerinden de serbest atlayışlar yapan 37 yaşındaki Avustralyalı Cam Tracey, Eshab-ı Kehf  tepesinde yamaç paraşütü pistinden uçuşlar gerçekleştirdi.

Mersin’e, Tarsus Enduro Kulübü Başkanı Nihat Şan ve kulüp üyesi Turgut İçgören’in davetlisi olarak gelen Avustralyalı Cam Tracey, Eshab-ı Kehf’te test uçuşu gerçekleştirerek bölgede yılın 12 ayında yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirilip gerçekleştirilemeyeceğini test etti.

Tarsus Enduro Kulübü Başkanı Nihat Şan ile birlikte uçuşlar gerçekleştiren Cam Tracey buradaki hava akımının oldukça elverişli olduğunu söyledi.

Tracey, “Bu bölgenin hem dinamik hem termik hava akımlarına uygunluğunu test ettim, bu açıdan bu bölge, yamaç paraşütçüleri için cazip yer olabilecek dünyanın sayılı yerlerinden birisidir.” dedi.    (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.