banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Doktorla hemşire ameliyatta birbirine girdi

Doktorla hemşire ameliyatta birbirine girdi

Doktorla hemşirenin tartışması ameliyatta kavgaya dönüştü.

Akılalmaz olay Konya'da özel bir hastanede yaşandı. Geçen ağustosta İ.Ç.'nin (67) açık kalp ameliyatının sonlarına doğru doktor M.G. ile hemşire H.A. arasında tartışma çıktı. Hemşirenin malzeme vermediği ve doktorun kendisine bağırdığı iddiasıyla çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre M.G. hemşire H.A.'nın üzerine yürüyerek boğazını sıktı. Ameliyatı tamamlanan hasta İ.Ç. ise 10 gün sonra hayatını kaybetti. Hastane yönetimi hastanın kavga nedeniyle değil emboli kaybı ve beyin kanamasından öldüğünü açıkladı.

 

DARP EDİLDİM

 

Sağlık Bakanlığına şikayet dilekçesi verdiğini belirten hemşire H.A. doktorun kendisine saldırdığını iddia etti. Boynunda morluk ve çizikleri gösteren H.A. aldığı raporun dosyasına konulduğunu söyledi. H.A. 'Hastanenin doktora soruşturma başlatılacağı ve gerekli cezanın verileceği söylendi. Ama bir ay oldu bir gelişme yok. Halen hastalarına bakmaya devam ediyor.' dedi.

 

AKŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.