banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Doktora saldırıyı kınıyoruz

Doktora karşı yapılan şiddeti Şanlıurfa Sağlık müdürlüğü basın açıklamasıyla kınadı. İşte Sağlık müdürlüğünün o açıklaması

Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddete Kınama

24 Eylül 2010 tarihinde Şanlıurfa Kadın Doğum Hastanesinde görevli Uzm.Dr. Pınar SANCAK hasta yakınlarının sözlü ve fiili saldırısına uğramıştır.Sağlık alanında son yıllarda hastalar ve hasta yakınları lehine yaşanan olumlu gelişmelerle ve bunun sadece tek taraflı bir hakmış gibi görülmesi nedeniyle sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve saldırılar artış göstermektedir.Sağlık Müdürlüğü olarak çalışanlarımıza yapılan bu saldıryı  kınıyoruz.Şiddet hiçbir zaman bir hak ve hak arama yolu değildir, olamaz ve böyle görenleri nefretle kınıyoruz. Şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz, her sorun medeni bir şekilde hukuk yoluyla çözülmelidir. Büyük bir özveri ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışan sağlık çalışanlarına yapılan bu saldırılar ilimize zarar vermekte olup ataması yapılan sağlık çalışanlarının ilimize gelmek istememesine neden olmaktadır.Ayrıca Sözleşmeli veya Devlet Hizmet yükümlüsü olarak çalışan sağlık çalışanlarını ilimizde tutmakta gitgide zorlaşmaktadır.İlimizin yapılan bu saldırılardan zarar görmemesi için vatandaşlarımızı sağ duyulu davranmaya ve hakları kanuni yollardan aramaya davet ediyoruz.Çalışanlarımıza yönelik bu saldırıların takipçisi olduğumuzu ve saldırı gerçekleştirenlerin gerekli cezayı alması için kanuni girişimlerimizin yapılacağının bilinmesini kamoyuna duyuruyoruz.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.