banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Doktor cinayetinin perde arkasını Ali Tezel açıkladı
5N 1K'ya konuk olan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, doktor Ersin Arslan'ın öldürüldüğü cinayetin perde arkasındaki tüyler ürperten gerçeği açıkladı...
CNN Türk ekranlarında doktor cinayetlerine dikakt çekmeye devam ederken hayli sarsıcı bir iddiaya sahne oldu. Cüneyt Özdemir'in hazırladığı 5N 1K'ya konuk olan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, doktor Ersin Arslan'ın öldürüldüğü cinayet için tüyler ürperten bir yorum getirdi.

Bir hasta yakını tarafından öldürülen doktor Ersin Arslan'ın intikam amacıyla değil para için öldürüldüğünü savunan Ali Tezel "mesele intikam falan değil mesele ölen hastanın emekli maaşı" dedi. Cinayetin perde arkasındaki asıl dehşeti gözler önüne seren Ali Tezel, doktorun öldürülmeden 10 gün önce tehtid edilmeye başlandığını ancak emniyetin "yeterli memur yok" diyerek koruma talebini geri çevirdiğini aktardı. Ölen hastanın yakınlarının doktordan "ölümü nüfus müdürlüğüne bildirmemesini" istediğini kaydeden Tezel bunun sebebinin ise ölen hastanın emekli maaşı olduğunu açıkladı. Yani maaşın ödenmeye devam etmesi için ölümün bildirilmemesini isteyen hasta yakını bu talebi kabul görmediği için doktor Ersin Arslan'ı öldürdü.

Cüneyt Özdemir'in canlı yayında şoke olduğu iddia cinayete sosyal bir boyut katmış oldu. Özdemir, inanmakta güçlük çekerken "ben bu cinayeti işleyen kişi manyak mı bu demiştim ama buna manyak demek de yetmez" dedi.
Kaynak: Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.