banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy İrfan Güven Taşyaka Haliliye

Doğumevi Hastanesi Başhekimliğine Şeyhanlı atandı


Daha önce Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde görev yaparken Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi Başhekimliğe atanan Başhekim Eyyüp Sabri Şeyhanlı 1976 Şanlıurfa - Siverek doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladı.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Şeyhanlı, 2001 - 2002 yılları yılları arasında Şanlıurfa 112 ambulans komutasında pratisyen doktor olarak görev yaptı. 2002 - 2003 yılları arasında Şanlıurfa Birecik İlçe Devlet Hastanesinde pratisyen doktor olarak görev yapan Şeyhanlı, 2004 yılında Adana Balcalı Hastanesi Çocuk Cerrahi kliğinde 1 yıl araştırma görevlisi olarak hizmet verdi. 5 yıl boyunca Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ACİL TIP Anabilim dalında araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2010 - 2012 yılları arasında Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iki yıl ACİL TIP uzmanı olarak görev yaptı. Şeyhanlı, 6 ay Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde ACİL TIP uzmanlığı görevinde bulunduktan sonra 2014 Ocak ayında Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi başhekimi olarak göreve başladı.

Başhekim Eyyüp Sabri Şeyhanlı, Evli iki çocuk babası olup İngilizce dili bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.