banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Doğum Hastanesi Başhekimi Abit Demir göreve başladı

Uz. Dr. Abit Demir, 1979 Reyhanlı doğumlu ve aslen Şanlıurfa’lıdır. İlkokulu Reyhanlı YİBO’da okudu. Ortaokul ve Lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2000 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladı. Ve 2006 yılında mezun oldu. 2006 – 2007 yılları arasında Ceylanpınar’da pratisyen hekim olarak çalıştı. 2007 yılında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı oldu.

Uz. Dr. Abit Demir, mecburi hizmetini Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yapmakta iken 2012 yılı mayıs ayında Viranşehir Devlet Hastanesi’ne Valilik kararı ile başhekim olarak atandı ve yeni yapılan 200 yataklı Viranşehir Devlet Hastanesi’nde kurucu başhekimlik görevinde bulundu. 2 Kasım 2012 yılında Kamu Hastaneler Birliği kurulduktan sonra Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne Başhekim yardımcısı olarak atandı. Bu görevde yaklaşık olarak 10 ay çalıştıktan sonra 23.08.2013 tarihinde Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi’ne başhekim olarak atandı.

Halen bu görevine devam etmekte olan Uz. Dr. Abit Demir, evli ve 4 çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.