banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Diyarbakır'da Ruh Sağlığı Kurul Toplantısı

Diyarbakır Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) İl Koordinasyon Kurulu toplantı salonunda Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Doktor İnci Sobi Yavaş başkanlığında kurul üyesi kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunabilmesi amacıyla ilgili kurumlar arası işbirliği görüşüldü.

Kronik ruh sağlığı bozukluğu (şizofreni ve benzeri psikotik bozukluklar ile duygu durum bozuklukları) olan hastaların takip ve tedavilerinin sağlanması için oluşturulan Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin hizmetlerinin etkin şekilde sunulabilmesi için Diyarbakır’da TRSM İl Koordinasyon kurulu oluşturuldu.

Toplantıda söz alan kurul üyesi kamu kurum ve kuruluş temsilcileri Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Selahaddin EyyübiDevlet Hastanesi bünyesinde kurulmuş olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin sorunları hakkında görüşlerini belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.