banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Diş Hekimleri Odasından AK Parti’ye ziyaret
İl Başkanlığına yeniden seçilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i  Şanlıurfa Diş Hekimleri Odasından Başkanı ve Yönetim Kurulu  Üyeleri ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundular.

 

Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena stadyumunda gerçekleşen 4. Olağan kongre ile tekrar başkanlığa seçilen AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Eğilmez; "Sağlık alanında çalışan doktorlarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eiyorum" dedi.

 

Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Ekrem Kaya ise, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Av.Yusuf Eğilmez’e başarılarının devamını diledi.

 

Ziyarette Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Ekrem Kaya’nın yanı sıra Yönetimden  Hamza Halıcı, Yusuf Küçük, Bilal Doblan ve Mehmet Çalağan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.