banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Diş hastanesinde elektrikler kesildi, hastalar perişan

Esentepe Mahallesinde bulunan Şanlıurfa Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi Ek Binasında dün saat 11.30 sularından elektrik kesintilerinin yaşanmasından dolayı hastanenin sistemi çöktü. Hastane yetkilileri,  elektrik kesintilerinin yaşanmasından dolayı hastanede bulunan Bilgisayar, klima ve jeneratörlerin zarar gördüğü iddia edildi.


Hastaneye muayene olmaya gelen hastalar elektrik kesintilerinin olmasından dolayı muayene olamadılar. Hastanede saatlerce bekleyen hastalar DEDAŞ'a öfke kusarak muayene olamadan hastaneden ayrıldılar.


Hastaneye muayene olmaya gelen hastalar, DEDAŞ'a öfke kusarak şunları söylediler; "Sabahın erken saatlerinde muayene olmaya geldik. Öğlen saatlerinde elektrik kesintilerinin yaşanmasından dolayı hastanenin sisteminde bir arıza meydana geldi. Arıza giderilemeyince çareyi muayene olamadan evimize dönmekte bulduk, buradan sizlerin aracılığıyla yetkililere sesleniyoruz, Hangi devirde yaşıyoruz. Elektriği biz üretiyoruz ama kullanamıyoruz bu nasıl bir adalet, Hastanede elektrik olmadığı için muayene olamıyoruz bu nasıl bir durum" şeklinde sitemde bulundular.


Şanlıurfa Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesinde dün öğlen saatlerine doğru yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı yaklaşık 300 hasta muayene olamadan hastaneden evlerine geri döndüler.

Murat ÇİFTÇİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.