banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Diş Hastanesi Başhekimliğine Ufuk Yetkin atandı.


Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimliğince 663 sayılı kanun hükmünde kararname gereği Şanlıurfa’da kurulan Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bünyesindeki yeni yapılanmada görev alan Başhekim Dt. Ömer Ufuk Yetkin, eski Başhekim Dt. Kemal Kürkçüoğlu’ndan bayrağı devraldıktan sonra düzenlenen tanışma toplantısı ile Kürkçüoğlu’na teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.


Plaket töreninde Başhekim Yardımcıları Bilal Doblan, Hasan Fehmi Al, İdari ve Mali İşler Müdürü Sait Koyuncu ile Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan da hazır bulundu.
ADSM olarak büyük bir aile olduklarını belirten Başhekim Dt. Ömer Ufuk Yetkin, “Kurum hizmetini aksatmadan halkımıza hizmet edeceğimizi, bu hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu herkesin bilmesi lazım. Bu hizmeti daha ileri götürmek için azim ile çalışacağımızdan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Merkezimizin kuruluşundan bu yana başarılı hizmetler yapmış olan değerli meslektaşımız Kemal Kürkçüoğlu kardeşimize de candan teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi Diş Hastahanesine dönüştürmek ve hiçbir vatandaşımızın il dışına gitmemelerini sağlamak olacaktır” dedi.
Başhekim Yetkin, Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kuruluşundan bu yana Başhekimlik görevini sürdüren Dt. Kemal Kürkçüoğlu’nun yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı da kendisine plaket vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.