banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

DİCLE EDAŞ Personelinden Kan Bağışına Destek
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü personeli, Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına yoğun katılımda bulunarak destek verdi. Dicle EDAŞ personelleri ve yöneticileri, abone servisinde kurulan stantta kan bağışında bulundu. Kampanyaya abone işleri için şirkete gelen vatandaşlar da katıldı.

 

YOĞUN İLGİ VARDI
Kızılay Şanlıurfa Şubesi Kan Merkezi Müdiresi Dr. Akgün Eroğlu Özbaran’ın koordinasyonunda gerçekleşen kan bağışı kampanyasında, 65Dicle EDAŞ çalışanı ve yöneticisi kan verdi. Kampanyaya, Dicle EDAŞ çalışanlarının yanı sıra, abone işlemleri için İl Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar da katılarak, kan verdiler. Yoğun ilgi nedeniyle sabah 10.0’da başlayan kan bağışı kampanyası, 16.00’a kadar devam etti.

 

TEK KAYNAĞI İNSAN
Kan ihtiyacını karşılamak için düzenli olarak kampanya düzenlediklerini ifade eden Dr. Akgün Eroğlu Özbaran, "Kan bağışının tek kaynağı insandır. Bu vesileyle kan bağışı yapılması hususunda arkadaşlarımızı teşvik ettik.Dicle EDAŞ personeli, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde da kampanyamıza destek verdi. Kan bağışında bulunan herkese Türk Kızılay’ı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.