banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Devlet Hastanesinde kalite artırma çalışması yapılıyor


Eğitim Genel sekreterlik Eğitim birimi tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde konuşma yapan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN; Tüm sağlık bakım hizmetleri müdürlerine ve Eğitim hemşirelerine yaptıkları işi sahiplenmelerini, yaptıkları işle ilgili olarak şikâyet etmek, eleştirmek gibi lükslerinin olmadığını bu nedenle vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını istedi.Ayrıca Kaynakların etkin ve verimli kullanılması konusunda duyarlı davranmalarını söyledi.
Daha sonra eğitime kamu hastaneleri birliği genel sekreterliği Eğitim ve Kalite Birim Sorumlusu Uzman Serkan Uçan, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Birim Sorumlusu Uzman Özen Muslu, Eğitimci Elif Kara İZGÖRDÜ, Eğitimci Seher KUTLU ve Psikolog Ayda KARAKAŞ tarafından Hastanın ve refakatçilerin, hasta ziyaretçilerinin ve hastane çalışanlarının doğru bilgilendirme ve yönlendirmelerini sağlamak, hizmet almalarını kolaylaştırmak, huzur ve sükunun sağlanması, hastane idaresinin koyduğu kurallar çerçevesinde işlerin yürütülmesi,Kimsesiz ve bakıma muhtaç hastaların, kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi,Gelen hastaların hızlı ve eksiksiz veri girişlerinin yapılmasınınsağlanması,muayenesinin yapılması, Kaliteli bir toplu beslenme hizmeti nasıl verilmeli ve“Hizmet Kalitesinin Artırılmasına Yönelik Eğitim Modülleri” anlatıldı. Anlatılan konuların eğitim dokümanları eğitim hemşirelerine verilerek kendi hastanelerinde tüm personeli eğitmeleri konusunda bilgilendirildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.