banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Denizli İrşad Der'den hayır kermesi

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Denizli İrşad Der tarafından tespit edilen muhtaç ve başarılı öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamak adına düzenlenen hayır kermesi 10 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala düzenlenen kermesle ilgili bilgi veren yetkililerden Yunus Akbay, bu çalışmada herhangi bir kar amacı güdülmediğini belirterek, kermesin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlendiğini söyledi.

Yardıma muhtaç ve aynı zamanda başarılı talebeler için düzenlenen bu hayır kermesi için uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akbay, "Allah nasip etti ve bu hayır kermesini başlattık. Hayırsever kardeşlerimiz ile yardıma muhtaç talebelerimiz arasında köprü olma görevini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu öğrencilerimiz arasında ilkokuldan üniversiteye kadar her yaş grubundan öğrenci bulunmaktadır. Bu hayırlı çalışmamızda Allah’ın bizi muvaffak etmesini dileyerek tüm Denizlili hayırsever halkımızı da hayır kermesimize bekliyoruz." dedi.   

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.