banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da stadyum açılışına katıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2011 yılının Haziran ayında atılan, 400 bin metrekare proje alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa’nın en büyük anıtsal yapılarından biri olan Bursa Büyükşehir Stadyumu düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları da katıldı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Başlangıç vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı maçta şöhretler karmasında Rüştü Reçber, Ömer Çatkıç, Ali Tandoğan, Alpay Özalan, Ogün Temizkanloğlu, Ömer Erdoğan, Hakan Ünsal, Soner Tolungüç, Tarık Daşgün, Celil Sağır, Tayfur Havuççu, Evren Turhan, Serhat Akın, Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Ayhan Akman ve Ahmet Dursun isimler forma giydi.

Bursa Şöhretleri Karması'nda ise Nevzat Dinçbudak, Ersel Uzgur, Turan Şen, Erkan Özbey, Ümit Şengül, Tunahan Akdoğan, Cemal Vardar, Beyhan  Çalışkan, Çetin Kahraman, Bahtiyar Yorulmaz, Okan Yılmaz, Yılmaz Türker, Erdinç Kayhan, Kadir Çattık, Erkan Öncel, Ahmet Suhpi Evke, Hüseyin Hürsoy, Ali Aköz, Vedat Vatansever, Fettah Can ve Mümin Kaşmer yer aldı.

 Yeşil krampon giydiği gözlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki takımın oyuncularıyla tek tek tokalaştı.

(Zeki Aras- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.