banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Çoruh kenarında bekliyorlar

Yusufeli ilçesine bağlı Yeniköy mevkiinde otomobilin nehre uçtuğu yerde Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı Sinan Sihak ve Seydo Kapan isimli 2 kişiyi arama çalışmaları başlatılırken, çalışmalara Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Erzurum, Rize, Trabzon ve Ardahan'dan gelen ekiplerden oluşan toplam 79 kişilik ekip katılıyor. Nehirde botlarla ve dalgıçlarla yapılan arama çalışmalarını Şanlıurfa'dan gelen Karakeçi aşireti üyeleri de izlerken, aramalarda suyun altına ilişkin topoğrafik bilgiler veren bir sonar cihazı da kullanılıyor.
Otomobilin nehre düştüğü Yeniköy'den Borçka Barajı'na kadar olan 110 kilometrelik vadide çalışmalarını sürdüren ekipler, Çoruh Nehri'nin bulanık olması ve debisinin yüksek olması nedeniyle zor anlar yaşıyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.