banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Çocukları bu kez doktorlar anlattı

Karaköprü Belediyesi Nikah salonunda, Harran Üniversitesi ve Karaköprü belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Çocuk umuttur, sevgidir, ülkenin geleceğidir” seminerine konuşmacı olarak katılan kapsamında Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Öğretim Üyeleri çocukluk çağında yapılan aşılar, beslenme ve obezite ile uyuşturucu madde, sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı konularında katılımcıları bilgilendirdiler.
 Seminerde Yrd. Doç. Dr. Abdullah Solmaz, çocuklarda uygulanan aşılar ve aşının önemini anlatırken, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, çocuklarda beslenme ve obezite tehlikesi, Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı tarafından ise çocuklarda uyuşturucu madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığı ile çocukları zararlı maddelerden korumanın yolları konusunda katılımcıları bilgilendirdiler.
 Halkın büyük ilgi gösterdiği seminerde ebeveynleri yakından ilgilendiren konulardan bazıları olan çocukların hastalıklara karşı bağışıklık kazanması, obezite, çocukluk çağında büyük risk oluşturan bağımlılık yapıcı maddeler ve korunma yolları birçok yönüyle ele alındı.
Seminere Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli de katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.