banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Çocuk hastanesinde, yerde yatak iddiası (VİDEO)
Hızla artan nüfusu ile nüfusunun yarısından fazlasının genç olduğu Şanlıurfa’da sağlık alanında yaşanan sıkıntılar ne kadar çözüldü denilse de halen aynı duruyor.



Turizm noktasında ilerlemek var olmak için cazibe merkezi olmaya aday olan Şanlıurfa’da geleceğe dönük ne yapılacağı tam olarak net bilinmiyor.



Turizm alanında yeni projeler için adımlar atılıyor, müzeler kurulacak, mozaik müzesi hayat bulacak, tarihi surlar ortaya çıkarılıp eski yapılar korunacak.



Yol sıkıntıları aşılmaya çalışılıyor tarım alanında hamle bekleniyor, sanayi alanında ise ikinci organize sanayi bölgesi ile canlanma var.



Sağlık alanında ise çalışmalar yerinde sayıyor, saymaya da devam ediliyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ Şanlıurfa’ya geldiğinde Gap vadisini ziyaret etmiş sağlık alanında hamle demişti ama çocuk hastalıklarında değişen bir durum yok.



2011 yılında bir yatakta 5 çocuk yatıyor haberi ile gündeme Şanlıurfa çocuk hastalıkları hastanesinde iyileştirme adına adımlar atılıyor ama halen çözüm yok



Şanlıurfa Çocuk Hastanesinde yaşanan sıkıntının aşılması noktasında herkesin üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirmesi gerekirken Şanlıurfa Milletvekili Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in öncü olması bekleniyor
Kaynak: Kanalıurfa.com




Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.