banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Çitleri sökülen refüj kazalara davetiye çıkarıyor

Diyarbakır Şanlıurfa Yolu’nda üst geçidi kullanmayıp sökülen refüj çitlerinden karşıya geçen yayalar kazalara davetiye çıkarıyor.

Daha önce de aynı yerde kazaların meydana geldiği belirtilirken halk, yeni kazanların yaşanmaması için yetkililere bu duruma bir çözüm getirmesini istedi.

Lise öğrencilerin yoğun bir şekilde refüjlerden geçtiğini belirten çevredeki esnaf, “Refüjlerin kırılmasına neden olan öğrencilerdi. Öğrenciler, üst geçidi kullanmaktansa refüjden geçmeyi tercih ediyor. Böyle olunca, sorunlar çıkıyor. Tehlikelere davetiye çıkarıyorlar. Daha önce bir öğrenci kaza da geçirmişti. Ancak gel gör ki, yine karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlardı. Öğrenciler, refüjden çıkmaya çalışırken, refüjün kırılmasına neden oldu. Okul yetkililerinin de Karayolları yetkililerinin de bu soruna bir çare bulmaları gerekiyor.” dedi. (M. Sıddık Bilge, Emrah Deniz- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.