banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ceylanpınar'daki Suriyeli mültecilere tıbbi yardım

Yaklaşık 4 yıldır ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Ceylanpınar'da kurulan Çadırkente yerleşen Suriyeli mültecilere Uluslar arası Tıp Derneği (IMC) tıbbi malzeme yardımında bulundu.

Kamp Müdürü Abdulkadir Genç ve Sahra Hastanesi Yetkilisi Orhan Şenlik’in çalışmaları sonucu 26.02.2014 tarihinde Ceylanpınar çadırkente gelen Uluslararası Tıp Derneği (IMC) yetkilileri, Ceylanpınar Çadırkent kampına ziyarette bulunup, çeşitli incelemelerden sonra kampta bulunan engelli ve yaşlı Suriyeli misafirler için tıbbi malzeme yardımında bulunuldu.

Engellilere,  yaşlılara ve yürüyemeyenlere ortopedik ayakkabı, tekerlekli sandalye, baston, koltuk değneği, hareketli yürüteç, tripot baston, sandalye WC aparatı, 4 ayaklı denge bastonu gibi… Tıbbi yardım malzemeleri dağıtımı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.