banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Celal Ciftçi Sağlık Lisesinden İddialı açıklama



2013  2014 eğitim öğretim döneminde Karaköprü'de eğitim vermeye başlayacak olan Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, öğrencilerine kaliteli ve konforlu sağlık eğitimi vermeye hazırlanıyor. 4 katlı ve toplam 21 derslik, 6 laboratuvar, diğer eğitim ve sosyal alanlarıyla birlikte toplam 3500 m2 bahçe içerisinde 2000 m2 kapalı alana sahip olan okul, iyi bir eğitim içim her türlü hizmeti sunuyor.
Özel Celal Çiftçi Sağlık Meslek Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, nitelikli sağlık eğitimi ve mezuniyette meslek sahibi bir birey olarak iş bulma avantajı sağlaması nedeniyle Şanlıurfa'da yoğun ilgi ile karşılandığını söyledi.
Şanlıurfa'da sağlıkçılara çok fazla ihtiyaç olduğu ifade eden Çiftçi,  “Şanlıurfa'da sağlık görevlisi bakımından eksiklikler bulunuyor. Biz, Özel Celal Çiftçi Sağlık Meslek Lisesi olarak vereceğimiz kaliteli ve disiplinli eğitimle Şanlıurfa için geleceğin sağlıkçılarını yetiştireceğiz. Okulumuz, kaliteli eğitim ilkesinden ödün vermeyecektir.'' dedi.
Öte yandan Çiftçi, okul öğrencilerin staj eğitimi için OSM ORTADOĞU, EDESSA ve ŞANMED hastaneleriyle anlaştıklarını, öğrencilerin bu hastanelerde iyi bir ortamda staj göreceklerini belirtti. Çiftçi, okulun inşaatının hızla sürdüğünü ve temmuz ayı sonunda okulun inşaatının tamamlanacağını sözlerine ekledi.

AMAÇ GENÇLERİ SAĞLIĞA TEŞVİK ETMEK
Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Tahtasız, sağlık sektöründe personel açığının fazla olduğunu belirterek, “Günümüzde sağlık personeli eksikliği hem kamuda hem de özel sektörde fazladır. Bu istihdam açığı bizi, sağlık konusunda yüksek standartlarda eğitim sağlamak ve bu yolla hem ülkemize ve hem de Şanlıurfa'daki gençlerimize hizmet etmek yolunda teşvik etmiştir.'' dedi.
Tahtasız, çocukların eğitim aldığı kurumun çocuğun tüm geleceğini şekillendirdiğini, bu nedenle okul seçiminin çok önemli bir karar olduğunu vurgulayarak, velilere şu mesajı verdi:
“Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde oluşturulacak okul ortamı öğrencilerin en verimli eğitimi almasını sağlayacak. Öğrenciler okullarının onlara hep en iyisini sunmak istediğini, hiçbir ayrıntıyı atlamadığını eğitimlerinin her anında hissedecekler. Okulumuzun, yönetim kadrosu, idari kadrosu, öğretim kadrosu, öğrencileri, velileri, akademik ve sosyal olanakları bir araya geldiğinde ortaya çıkan fark kendini kaliteli eğitimde hissettirecektir”
Okulda Acil Tıp Teknisyenliği, Hemşirelik ve Anestezi bölümlerinin olduğunu ifade eden Tahtasız, bu alanlarda ihtiyacın fazla olduğunu ve bu okuldan mezun olacak gençlerin bu alanda iş bulma olanaklarının diğer alanlardan fazla olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.