banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Bursa'da Kur'an tilaveti mest etti

Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İlahiyat Öğrenci Temsilciliği, Uludağ Üniversitesi Diriliş Öğrenci Topluluğu ve Uludağ Üniversitesi Akademik Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen Kuranı-ı Kerim Tilaveti, büyük ilgi gördü.

Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kuran-ı Kerim ziyafetine, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan, Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt’un yanı sıra çok sayıda üniversite öğrencisi ve vatandaş katıldı.

 Kur'an-ı Kerim güzel okuma Dünya birincisi ve Fatih Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Bünyamin Topçuoğlu, Kur'an-ı Kerim güzel okuma Dünya birincisi ve Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ali Tel, Kur'an-ı Kerim okuma Türkiye birincisi ve Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Mahmut Şevket Öztürk’ün seslendirdiği ayetler katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın duasıyla tamamlanan gecenin sonunda katılımcılar, böylesine anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.