banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Bursa Umut Kervanı'ndan yüzlerce aileye yardım

Bursa ve ilçelerinde faaliyette bulunan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, muhtaç ailelere üye ve gönüllüleriyle beraber bayramda hazırlamış oldukları kurban etlerinin yanında gıda, eşya ve nakdi yardım yaptıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Genel Sekreteri Fethullah Özsoy, "Hamdolsun, biz Bursa Umut Kervanı olarak Kurban Bayramında da hayırsever vatandaşlarımız ile muhtaç kardeşlerimiz arasında hayır köprüsü olduk. Bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi öncelikle hayırsever insanlara ulaşarak kurban bağışlarını aldık. Kimi zaman bizler hayırseverlere ulaşmaya çalıştık, kimi zaman da onlar bizlere ulaştı. Ve böylece hamdolsun yüzlerce aileye kurban etini ulaştırdık.” dedi.

3 büyükbaş ve 8 küçükbaştan oluşan bağışları yüzlerce fakire ulaştıklarını ifade eden Özsoy, bu bayramın başka bir anlamının olduğunu söyledi. Özsoy, “Geçen yıl Kurban Bayramında fakirlere kurban eti dağıtırken hunharca katledilen Şehit Yasin ve arkadaşlarını bu kurban bayramında andık. Onların fakirlere ulaştıramadığı kurban etini bizler onların adına dağıtıp fakir ve muhtaçlara ulaştırdık. Allah için nice Yasinler, İsmailler kurban olmaya hazırdır.” diye konuştu.

Eylül ayında 300 aileye et, 50 aileye gıda, 3 aileye ev eşyası ve giyim ve 3 aileye de nakdi yardım olmak üzere 356 aileye yardım ettiklerini belirten Özsoy, son olarak şöyle konuştu: “Mazlumların, fakirlerin ve kimsesizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Onların yanında olmaya seslerine ses vermeye, güçlerine güç katmaya, dertlerine çare olmaya devam edeceğiz.”  (Zeki Aras - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.