banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba İstanbulspor

Bursa Umut Kervanı Kasım ayı faaliyet raporunu açıkladı

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği yetim, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Bursa merkezde yaptığı yardım çalışmalarına devam eden Umut Kervanı, daha önce tespiti yapılmış 100’e yakın aileye direkt ve aracı usulüyle çeşitli yardımlar yaptığını açıkladı.

Amaçlarının zenginler ile fakirler arasında kopmaz bir bağ ve sağlam bir köprü kurmak olduğunu belirten Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Genel Başkanı Adnan Alınç, Kasım ayında yaptıkları yardım çalışmalarını paylaştı.

Kasım ayı boyunca tespit ettikleri yetim, fakir ve muhtaç ailelere gıda, kırmızı et, giyim, kışlık yakacak yardımı ve ihtiyacı olan ailelere beyaz eşya ve diğer ev eşyası yardımında bulunduklarını söyleyen Alınç, Kasım ayında yaklaşık 6 bin TL tutarında yardım yaptıklarını söyledi.

Daha fazla muhtaç aileyi sevindirebilmek için yaptıkları yardımları arttırmaları gerektiği ve bunun için de maddi durumu iyi olan hayırseverlerden biraz daha duyarlılık beklediklerini belirten Alınç, bu kapsamda Kasım ayında da onlarca ziyarette bulunduklarını dile getirdi.

Alınç, “Bizler ihtiyaç sahiplerine her ay düzenli yardım götürmekteyiz. Özellikle yetimlere, kimsesiz yaşlılara ve yatalak hastası olanlara yardımlarda bulunuyoruz. Bu nedenle yardımların kesintiye uğramadan devam etmesi gerekiyor. Bu noktada zengin ve duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bizim, bu fakir ve muhtaç ailelere yardımlarımızı düzenli olarak sürdürebilmemiz için gerek gıda, nakdi gerekse de giyim,  beyaz eşya ev eşyası olarak yardımlarınızı talep ediyoruz. Bu noktada (0224) 3670124 telefon numarasından bizimle irtibat kurup fakir ailelere yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.” şeklinde konuştu. (Zeki Aras- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.