banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bu yöntem erkekleri kısır yapıyor
Laptopları kucakta değil, masa ya da benzer bir set üzerinde kullanmak gerektiğini söyleyen uzmanlar, erkekleri uyarıyor.
Reed çiftinin çocuk sahibi olabilmek için gösterdiği çabanın bir türlü netice vermemesi üzerine doktorların yaptıkları araştırma, ilginç bir gerçeği ortaya koydu.
Daily Mirror gazetesinin haberine göre Scott Reed'in uzun saatler boyu diz üstü bilgisayarıyla çalışıyor olmasının, sprem kaybına yol açtığı saptandı. Cihazın ürettiği aşırı ısı nedeniyle diz üstünün Reed'in kucağında bulunduğu uzun saatlerin bu etkiye yol açtığı ortaya çıktı.
Doktorların tavsiyesi üzerine bilgisayarını masasının üzerinde kullanmaya başlayan Scott Reed'in eşi Laura Reed tam üç ay sonra hamile kaldı.
Böylelikle doktorların teorisi de kanıtlanmış oldu. Reed çifti bebeklerinin dünyaya gelmesinden sonra da, televizyon karşısında uzun saatler boyu sosyal medyada dolaşıp internet sörfü yapmanın böylesi bir hasara yol açabilmesine şaşkın haldeler.
Biyomedikal uzmanı Sue Kenworty'nin yorumları da olayı doğrular nitelikte. Kenworty, erkeklerin diz üstü bilgisayarlarını masa ya da benzer bir set üzerinde kullanmaları gerektiğini, kucaklarında kullanmalarının sakıncalı olduğunu belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.