banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Bozova Devlet Hastanesi Çalışanları Yürüdü


"2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" etkinleri kapsamında, Kamu Hastaneler Birliği Bozova İlçe Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda "Sağlık Çalışanlarıyla Yürüyoruz" temalı yürüyüş yapıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Bozova devlet hastanesi başhekimi M.Fatih AKSOY;2014 yılı süresince vatandaşları hareketli yaşama teşvik etmek amacıyla yapılan yürüyüşlerin mart ayı hedef kitlesinin "sağlık çalışanları" olarak belirlendiğini Düzenli fiziksel hareketin obezite ile mücadelede çok önemli rol üstlendiğini söyledi.
Özellikle sağlık çalışanlarının, düzenli fiziksel aktivite içinde bulunarak vatandaşlara örnek olması gerektiğine işaret ederek, bugün katılımcı sağlık çalışanları ile birlikte yürüyüş yapılacağını söyledi. Bozova İlçe merkezinden katılımcıların olduğu yürüyüş etkinliği, Bozova İlçe Hastane’sinden Küçük Göle kadar gerçekleşti. Eşleri ve çocukları ile birlikte yürüyüşe gelen katılımcılar, parkın çevresinde yürüdüler. Yürüyüşün ardından, katılımcılara su ve elma ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.