banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BOZOVA DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ HİZMETE GİRDİ



Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. M.Fatih AKSOY Bozova Halkı hizmetin en iyisine ve en güzeline layıktır dedi.
Hastanemiz acil servisine müracaat eden hastalara gereken müdahalenin kısa sürede, dahaetkin, nitelikli sunulmasını ve hasta memnuniyetini sağlamak amacıyla15.10.2012 tarihinde ‘’Acil servis inşaatı ve tadilat’’ ihalesi yapılmış ve 30.10.2012 tarihinde sözleşmesi imzalanmıştır. 2013 yılı içerisinde yapımı tamamlanmış ve modern bir görünüme kavuşmuştur.
Yeni acil servisimiz 325 metrekare alana sahiptir. Acil servisimiz; 1 adet bay ve 1 adet bayan gözlem odası,1 adet acil poliklinik odası 1 adet hemşire odası,1 adet müdahale odası 1 adet resusitasyon odası,1 adet cerrahi müdahale odası,1 adet güvenlik odası,2 adet wcve 70 metrekare bekleme salonundan oluşmaktadır.
Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.M.Fatih AKSOY Acil servisimize gelen hastalar ve yakınları ferah bir ortamda karşılanıyor ve tedavileri hızla yapılıyor.Yeni Acil Servis binasının hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçları ve daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için gerekli olan yapılanmalar düşünülerek çok özel bir proje uyguladıklarını belirten Başhekim M.Fatih AKSOY desteklerinden dolayı Bozova Kaymakamlığına, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Teşekkür etti.
Yeni acil servis hizmet binasının Bozova halkına hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.