banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Böyle seks hizmeti görülmedi!

Asıl görevi ABDnin Houston kentinde, görme engelliler için yayın yapan bir radyo kanalı olan Taping For The Blindda haberleri sunmak olan Suzi Hanks, artık görme engelli erkek dinleyicileri için gönüllü olarak Playboy Dergisini de okuyor. Dergide bulunan bütün yazıları okuyan ve fotoğrafları anlatan Hanks, kendisine bu iş için ilk teklif geldiğinde oldukça endişelendiğini ve yapamayacağını düşündüğünü söyledi.

DİNLEMEK ÇOK KEYİFLİ

Önceki Playboy Dergisi okuyucusunun evlenmesi ve daha fazla bu işi yapmak istememesi üzerine, kendisine teklif edilen bu iş için olumlu yanıt veren Suzy Hanks, alışması zor olmasına karşın işini eğlenerek ve severek yaptığını söyledi.

Daha önce Playboy Dergisinin düzenli bir okuyucusu olan ve 1981 yılında kör olan 67 yaşındaki Bob Barlett, bu programı her fırsat bulduğunda dinlediğini ve dinlemekten çok büyük bir keyif aldığını, bu sayede popüler kültürü yakından takip edebildiğini söyledi. Taping for The Blind adlı radyo körler için 24 saat yayın yaparak özellikle Teksas ve çevresinde dinleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.