banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi yeni görevine başladı

Yaklaşık bir yıldır Bitlis Devlet hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Adnan Budak, hastanenin başhekimliğine getirildi.

Budak, gazetecilere makamında yaptığı açıklamada, görevde oldukları süre zarfında hastaneye gelen hastaların en iyi şartlarda sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak amacıyla çalışacaklarını söyledi.

Kalite ve hasta memnuniyetini üzerine daha güzel projeler yapacaklarını ifade eden Budak, şöyle konuştu: “Bize bu görevi laik görenlere teşekkür ederim. Asıl hedefimiz hasta memnuniyetini ve kaliteyi artırmak. Bölgenin insanı olmamız bizim için en önemli avantajdır. Bölgenin hassasiyetini biliyoruz, farkındayız. İnşallah bize verilen bu görevi layıkıyla  yapmaya çalışacağız. Hastanemizin fiziki olarak bir eksikliği yok. Amacımız hastanemize gelen her hastayı memnun etmek.” (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.