banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Bismilli öğrenciler marketlerde gıda denetimi yaptı

Bismil İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi personelleri ile Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Bölümü öğretmen ve öğrencileri ile birlikte gıda denetimi yaptı.

Denetlemelerle ilgili bilgi veren Tarım Müdürlüğü gıda denetiminden sorumlu Sedat Özer, “Biz tarım müdürlüğü olarak öğrencilerle birlikte yaptığımız denetimlerde, günlük yaşantımızda satın aldığımız gıda ürünlerinde ne gibi tehlikelerle karşılaşabiliriz? Gıda alırken nelere dikkat etmeliyiz? Sağlıklı gıda tüketmek için tüketici olarak nelere dikkat etmeliyiz gibi hususlar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.” dedi.

Denetim sonrasında konuşan öğrenciler, yapılan uygulamalı eğitim için olumlu düşüncelere sahip olduklarını belirterek, bu tür uygulamalı eğitimlerin sayısının arttırılmasının daha faydalı olacağı söylediler. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.