banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bisiklet devir töreni

Mardin’de, Sağlık Bakanlığı’nın “Fiziksel Aktiviteye Destek Projesi” kapsamında  “Seçmeli Spor ve Fiziki Etkinlikler” dersi alan 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin bisikletleri düzenlenen törenle verildi.

Bisiklet devir törenine Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş, İl Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Saffet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Zeyni Teker ve öğrenciler katıldı.

Valilik Dara Amfi Tiyatro alanında düzenlenen törende 100 adet bisikletin teslimi İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise bisikleti sahiplerine teslim etti. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.