banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Birecik'te sudan zehirlenme iddiası ŞUSKİ'yi harekette geçirdi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde içme suyuna kanalizasyon suyunun karıştığı iddiası Şanlıurfa Su ve Kanalizsyon işleri Gennel Müdürlüğü (ŞUSKİ) tarafından araştırıldı. ŞUSKİ iddalar üzerine tüm ddepoların tahlilini yaptı. sonuçları sitemiz aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıyoruz

bilindiği gibi daha önce Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde içme suyuna kanalizasyon suyunun karıştığı, bundan doayı 750 kişinin kusma, yüksek ateş ve ishal şikâyetleri ile hastaneye başvurduğu ileri sürülmüştü. iddialar üzeerine harekete geçen Şanlıurfa Su ve Kanalizsyon işleri Gennel Müdürlüğü Birecik'teki tüm depolardan numune aldı. ŞUSKİ yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre su numunellerin tamamen temiz çıkttığı açıklandı.

www.balikligol.com /ÖZEL  HABER 

Anahtar Kelimeler:
UrfaşuskiBireccik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.