banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Birecikli Sağlık çalışanlarından Kutlu Doğum fidanları

Nisan ayında tüm Türkiye de kutlu doğum programlarının yoğun olarak yaşandığı şu günlerde Birecik’te çalışan sağlıkçılar, peygamberimiz “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz.” hadisinden hareketle Birecik Fidanlık Mühendisliğin den temin edilen beş yüz adet çam fidanını, Birecik belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü tarafından temin edilen alana ağaçlarını diktiler.

Sağlıkçılara ağaç dikme etkinliğine Birecik devlet hastanesi baştabip yardımcısı Fuat USLUSOY, Hastane Müdürü Mehmet Şakir YILDIRIM, Aile Hekimleri sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Piknik havasında aileleriyle, çocuklarıyla ağaç dikme alanına gelen sağlıkçılar adın açıklama yapan Burhanettin GÖKÇE şunları söyledi.”Dinimizce ağaç dikmenin anlamı çok büyük ayrıca kutlu nebinin kutlu doğumuna denk getirerek bu ağaç dikme iş daha da anlam kazandı. Bu vesileyle kutlu doğum haftasını insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Yapılan gayretli çalışmaların ardından beş yüz adet ağaç fidanının yerlerine dikilmesinin ardından sağlık çalışanlarını ağaç dikme etkinliği sona erdi.

Mehmet DEMİRTAŞ/ BİRECİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.