banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Bingöl'deki su baskınları halkı mağdur ediyor

Kent merkezinde önceki günden itibaren devam eden sağanak yağış nedeniyle Simani Mahallesi'nde rögarların tıkanmasıyla bazı evleri su bastı. Yaşanan su baskınları nedeniyle vatandaşlar mağdur oldu.

Merkez Simani Mahallesi bulunan TOKİ konutlarında bir binanın bodrum katında yaşayan bir ailenin evini su bastı. Komşularının yardımıyla evinden su tahliyesi yapılan ailenin evindeki eşyalar zarar gördü.

Yaşadığı mağduriyeti dile getiren Hanım Kaylıalp, “Yoğun yağış nedeniyle su kanallarının kapanmasıyla evimize su bastı. Evde bulunan bütün eşyalarımız zarar dördü. Çok mağdur durumdayız. Gidecek yerimiz de yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz.” dedi.

Belediye yetkililerini, suyu tahliye etmek için çağırdıklarını ancak çok geç geldiklerini söyleyen Kaylıalp, “Eğer belediye zamanında gelip müdahale etseydi, evimizde fazla zarar olmazdı. Her yağmur yağdığında binamızın bodrumuna su baskını oluyor. Yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istiyoruz.” diye konuştu. (Nihat Kanat- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.