banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

 “Halk Sağlığı Haftası” nedeniyle Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. İbrahim Halil Akkuş yaptığı açıklamada, vatandaşların belirli aralıklarla aile hekimlerine başvurup sağlık kontrollerini yapmaları çağrısında bulundu.

Açıklamasında amaçlarının insanlara hak ettikleri sağlık hizmetlerini daha iyi sunabilmek olduğunu ifade eden Akkuş, “Halkımızdan ise özellikle sağlıklı beslenmelerini, fiziksel aktiviteye önem vermelerini, alkol, sigara, uyuşturucu gibi hem zihin hem de beden sağlığını olumsuz etkileyen kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını, belirli aralıklarla mutlaka aile hekimlerine başvurup sağlık kontrollerini yapmalarını ve hekimlerinin sunmuş olduğu tavsiyeleri uygulamalarını istiyoruz. Hastalıkları önlemek tedaviden her zaman daha kolay ve daha az maliyetlidir. Önleyici ve koruyucu sağlık hizmetlerinden faydalanmak sağlığımızı korumanın yanında ülkemiz bütçesine de katkı sağlar. Bizlere bu hizmetlerin yerine getirilmesinde yardımcı olan halkımıza ve halk sağlığı çalışanlarına teşekkür ediyor, halk sağlığı haftalarını kutluyorum.” dedi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.