banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe

Bayık; Eczacılar iyi seçim yaptı

Şanlıurfa Eczacı Odası Başkanı Necdet Bayık, bugün gerçekleştirdiği toplantıda seçim sonucunu değerlendi.

 

Dün gerçekleştirilen ve tek liste halinde gidilen Eczacı Odası seçimlerinde Başkanlığa seçilen Necdet Bayık, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında seçim sonucunu değerlendirdi.

 

Dün yapılan seçimi hatırlatan Bayık, seçime tek liste halinde gidildiğini ve buna rağmen % 60 civarında katılım olduğunu belirtti. Bayık, “Eczacı meslektaşlarımız, mevcut yönetimin faaliyetlerini, çizgisini, duruşunu gayretini onaylamıştır, teyit etmiştir. Tüm camiayı kapsayan faaliyetlerini benimsemiştir.” diyerek seçimi birlik görüntüsü sağlayan Eczacı Camiasının kazandığını ifade etti.

 

Bu iradelerinden dolayı tüm eczacıları tebrik eden Bayık, bu sonuçla yönetimin sorumluluğunun daha da arttığını seçim sürecinde bir çok üyenin dile getirdiği SGK protokolü, yeni bir eczacılık yasası, ve ilgili bakanlıklarla müzakereyle sorunların çözümü gibi konularda yönetimin adımlarının daha yakından takip edileceğini aktardı.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’dan milletvekili seçilmesinden görüşmelerdeki çok olumlu yaklaşımı ve çözüm odaklı çizgisinin beklentilerine cevap vereceğini umut ettiklerini ifade eden Bayık, yeni yönetimin tüm eczacılara ve Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.