banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Batmanlı öğrencilerden kan bağışı

“Geleceğin kan bağışlayıcılarını kazanım projesi” kapsamında Batman Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Batman Fatih Anadolu Lisesi’nde kurulan kan toplama aracı ile ilgili bilgi veren Kızılay yetkilileri, Batman’da pilot okul olarak belirlenen 4 okuldan biri olan Fatih Anadolu Lisesi’nde önceki gün bilgilendirme semineri verildiğini, bugün ise okul bahçesinde kurulan kan bağışı aracıyla, öğrencilere yönelik kan bağışlama kampanyası düzenlendiğini ifade ettiler.

Konu hakkında bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Geleceğin kan kazanımı projesi kapsamında Kızılay,​​​​ Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Batman merkez Fatih Anadolu Lisesi’nde kan bağış kampanyası etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde öğretmen ve öğrenciler kan bağışında bulunarak, kampanyaya büyük bir ilgi gösterdi.” dediler.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.