banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Batman'da soba satışları başladı

Havaların soğumaya başlaması ile birlikte farklı şekil ve modeldeki sobalar satışa çıktı. Batman’da doğalgaz kullanmayan vatandaşlar, soba almaya başladı.

Satışlardan memnun olduklarını dile getiren Soba satıcıları, kentte doğalgaz olmasına rağmen kimi dar gelirli ailelerin soba alımına devam ettiklerini belirttiler. 

Batman’ın Bankalar Caddesindeki esnaflardan Hayri Altun, “Yağmurun yağmaya başlaması ve beraberinde havaların da soğumasıyla soba satışlarımız başladı. Allah’a hamd olsun satışlarımız iyidir. Sattığımız sobaları daha çok köylerde kalan ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşlar alıyor. Bundan dolayı Batman’ın büyük bir bölümüne ulaşan doğalgaz, satışlarımızı etkilemiyor. Soba fiyatlarımız 100 TL’den başlayıp 250 TL’ye kadar çıkıyor. Elhamdülillah satışlarımız yeni başlamasına rağmen çok güzel gidiyor.” dedi.  (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.